Diner

 

Antipasti - Voorgerechten - Starters

Antipasto "La Forca"
Samenstelling van koude en warme voorgerechtjes
(minimaal 2 personen)
Combination of different small starters
(minimum of 2 persons)

15,50 p.p

Pappa al pomodoro
Traditionele Toscaanse tomatensoep met broodcroutons, biologische stracciatelle kaas en basilicum
Traditional tomatoesoup with bread, stracciatella cheese and basil
8,50

Bresaola e mozzarella
Gedroogde runderhaas dungesneden gemarineerd met olijfolie geserveerd met buffel mozzarella
Drief beef fillet marinated with olive oil served with mozzarella cheese
12,50

Carpaccio di polpo
Carpaccio van octopus met gemarineerde groenten en kappertjes
Carpaccio of octopus with marinated vegetables and capers

13,50

Tomino e prosciutto
Koemelkkaasje uit de oven met Parmaham, zoet-zure groenten en pijmboompitjes
Tomino cheese out the oven with Parmaham, sweet en sour vegetables and pine nuts
11,50


Primi – Tussengerechten - Firstcourses

Tagliolini con porcini e tartufo
Tagliolini pasta met romige saus van eekhoorntjesbrood paddenstoelen en verse truffel in een broodbakje
Tagliolini pasta with a creamy sauce of porcini mushrooms and fresh black truffle in a bread basket

15,50

Cavatelli allo scoglio
Korte pasta met venusschelpen, gamba's en inktvis in een witte wijn saus met cherrytomaten
Small pasta with clams, prawns and squid in white wine sauce with cherrytomatoes
14,50

Risotto con taleggio e asparagi verdi
Risotto met taleggio kaas en groene asperges
Risotto made with taleggio cheese and green aspargus
16,50

Pasta al Forno con polpette di carne
Pasta uit de oven met mozzarella, tomatensaus en kleine kalfsgehaktballetjes
Pasta out of the oven with mozzarella cheese, tomato sauce and small meatballs
13,50


Secondi piatti – Hoofdgerechten - Maincourses

Polpo alla Fasanese con verdure alla griglia e riduzione di balsamico
Gegrilde en gepaneerde octopus met gegrilde groenten en een reductie van balsamico
Grilled octopus and grilled vegetables with balsamic
20,50

Filetto al Primitivo con fegato d'oca caramellizatto e tartufo nero
Ierse ossenhaas van de grill met een saus van Primitivo wijn, gekarameliseerde ganzenlever en zwarte truffel
Irish filetsteak with a sauce of Primitivo wine caramelised gooseliver and black truffle
25,50

Medaglioni di Vitello con rucola, pomodorini en Parmigiano
Kalfsmedaillons van de grill op rucola met mousse van Parmezaanse kaas en cherrytomaten
Veal medaillons from the grill with mousse of Parmesan cheese on a rocket salad with cherrytomatoes
21,50

Parmigiana di melanzane
Timbaaltje van verschillende laagjes aubergine, mozzarella, basilicum, kappertjes, en tomaat uit de oven 
Parmigiana of eggplant, mozzarella, capers and basil
17,50

Allergenen of dieten?
Vertel het ons personeel en wij zullen proberen u van dienst te zijn
Allergies or diets?
Please aks our staff and we will be helpful

Contorni – Bijgerechten - Sidedishes

Patatine fritte
Huisgemaakte frietjes met rozemarijn en knoflookolijfolie
Homemade potato fries with rosemary and garlic oil
4,50

Verdure alla griglia
Koud geserveerde gegrilde gemarineerde groenten 
Marinated cold grilled vegetables
6,00

Spinaci selvatici, saltati in olio d’oliva extra vergine con aglio peperoncino 
Wilde spinazie gebakken in olijfolie extra vergine met knoflook, hete pepertjes

Wild spinach fried in olive-oil with garlic, hot peppers 
6,00


Al onze groenten, vlees, vleeswaren, en kazen zijn geheel biologisch en rechtstreeks
geimporteerd van uit Italie.
All our vegetables, saugages, meat and cheeses are organic and imported from Italy.

Daardoor is ons restaurant geselecteerd door Ospitalita Italiana.
That´s why our restaurant is selected by Ospitalita Italiana.

Dolci – Desserts - Desserts

Tiramisu
Klassiek huisgemaakte tiramisu
Classic homemade tiramisu
7,50

Spumone
Sorbetijs met prosecco
Sorbet icecream with prosecco
7,50

Panna cotta di vaniglia con salsa ai frutti di bosco
Romige panna cotta van vanille met een saus van bosvruchten
Panna cotta, Italian pudding made with fresh cream and gelatine, flavoured with vanilla served in a sauce of forest fruit
7,50

Zuppa Inglese
Typisch Toscaans dessert met creme Inglese en cake gearomatiseerd in l'achermes likeur
Typical Tuscan dessert with cream Inglese and cake flavored with l'achermes liqueur
7,50

Formaggio misto
Een selectie van traditionele Italiaanse kazen
Selection of traditional Italian cheeses
1
2,50



Menu dello chef
dagelijks wisselend specialteiten menu
daily changing menu's

4 gangen/courses 37,50
5 gangen/courses 40.50
6 gangen/courses 45,50