Diner

    La Forca's afhaal menu 

Elke dag geopend van 16:30 tot 20:30

 

Huisgemaakte Focaccia is een luchtig typische

 

 

Italiaans brood afkomstig uit Puglia

 

 

 

*Nieuw*

Een box gevuld met huisgemaakte focaccia's in 5 verschillende soorten vormen, in totaal 10 stuks  7,50                                                                             

Focaccia pugliese classica                                                                             4,50 
Focaccia naturel met origano en cherrytomaat                                                       

 

Focaccia con verdure grigliate e burrata                                                    11,50 
Focaccia met gegrilde groenten en burrata

 

Tempura di verdure                                                                                        8,50
Gefrituurde groenten in tempura beslag

 
Prosciutto S. Daniele con mozzarella di bifula                                              9,50
S. Daniele Parmaham met buffel mozzarella

 

Vitello tonnato                                                                                             9,50
Kalfsvlees dungesneden met tonijnmayonaise                                    

 

Bresaola con pinoli, carciofi, rucola e parmigiano                                      11,50
Gedroogd rundvlees, dungesneden met pijnboompitjes, artisjok, rucola en Parmezaanze kaas

 

Carpaccio di barbietola arrosto e verdure grigliate con burrata                11,50
Carpaccio van geroosterde rode biet met gegrilde groenten en burrata

Antipasto "La Forca" alleen van te voren te bestellen vanaf 2 personen 17,50 

 

 

 

Orecchiette con polpettine al pomodoro                                                    10,50 
Ronde oortjes pasta met kleine kalfsgehakt balletjes in tomatensaus

 

Gnocchi con melanzane,pomodori e balsilico                                            10,50 
Gnocchi pasta met aubergines, tomatensaus en bacilicum

 

Parmigiana di melanzana                                                                           15,50
Torentje van aubergines, mozzarella, tomaat en kappertjes in laagjes uit de oven

 

Pollo alla diavola con verdure                                                                    15,50
Gegrilde piepkuiken uitgebeend, en gemarineerd met rozemarijn, knoflook, rode peper en groenten. Geserveerd met aardappels uit de oven met knoflook en rozemarijn.

 

Brasciolette al pomodoro                                                                           15,50
Rundvlees rolletjes uit de oven gevuld met parmezaanse kaas en peterselie in tomatensaus. Geserveerd met aardappels uit de oven met knoflook en rozemarijn.

 

Ossobuco alla milanese 350g                                                                      16,50
Kalfsschenkel met gestoofde groenten en saffraan risotto 

 

Duo di verdure                                                                                              15,50
Paprika gevuld met kaas en groenten en courgette gevuld met ricotta kaas en amandel

Dessert 

 

Tiramisu                                                                                                         4,50                    
Panna Cotta met bosvruchten saus                                                              4,50

 

 *

 

 

Vanaf vrijdag 18 mei t/m 24 mei, hebben wij een samengesteld

4 gangen menu.

Tempura di verdure e gamber 

verschillende soorte groente en gambas gefrituurd in tempura van rijstmeel

of 

Burrata con verdure grigliate

Burrata met een mix van verschillende soorten gegrilde groenten

 

*
Risotto porcini e tartufo 
Risotto geserveerd met eekhoorntjesbroodpaddenstoelen en

verse zwarte zomer truffel

 

*
Keuze uit hoofdgerecht: vegetarisch of vlees

Parmigiana di melanzana
Torentje van aubergines, mozzarella, tomaat en kappertjes in laagjesuit de oven

of

Tasca di vitello con asparagi bianchi
Kalfsborst gevuld met kalfsvlees en groentem gebraden geserveerd in eigen vond met witte asperges

 

Dessert

Tiramisu 

Pannacotta 

Torta limone 

Torta di mandorle

 

 

Het menu kost 32,50 per persoon 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zodra La Forca weer geopend is als restaurant, geldt het normale menu weer. 

 

Antipasti - Voorgerechten - Starters

Antipasto "La Forca"
Samenstelling van koude en warme voorgerechtjes
(minimaal 2 personen)
Combination of different small starters
(minimum of 2 persons)
17,50 p.p
 

Burrata su passata di cialledd e basilico
Burrata geserveerd op een gazpacho soep met balsilicum
Burrata cheese served with a gazpacho soup and basil
10,50

Pesce spada affumicato con dressing di frutto della passione
Gerookte zwaardvis, dungesneden met roze peper en een dressing van passievrucht
Smoked swordfish, thinly sliced with a dressing made of passion fruit

12,50
 

Carpaccio di barbietola arrosto e verdure grigliate marinate al balsamico e noci 
Geroosterde rode biet carpaccio met gegrilde groenten, noten en een dressing van balsamico 
Roasted beetroot carpaccio, grilled vegetables, nuts and an dressing of balsamico
10,50

Vitello tonnato
Dungesneden kalfsvlees met een tonijnmayonaise en kappertjes 
Thinly sliced veal with a tuna mayonaise and capers
12,50
 

Funghi griglia con rucola e parmigian
Gegrilde oesterzwammen op rucola met Parmezaanse kaas
Grilled oyster mushrooms with rocket salad and parmesan cheese
10,50 

 


Primi – Tussengerechten - Firstcourses

Orecchiete alle cime di rapa 
Korte pasta met cime di rapa, knoflook, rode peper, gesmolten ansjovis en geroosterd broodkruim 
Small pasta with cime di rapa, garlic, red pepper, anchovy and roasted breadcrumb
13,50

Risotto con porcini e tartufo
Risotto met eekhoorntjesbrood paddenstoelen en verse zwarte truffel
Risotto with porcini mushrooms and fresh black truffle
16,50

Tagliolini burro, zucchine, salvia e tartufo
Tagliolini in boter met salie, dungesneden courgette en truffel
Tagliolini served in butter with thinly sliced zucchini and truffle
14,50

Ravioli plin con verdure croccanti e demi glace
Pasta gevuld met kalfs en varkensvlees met groenten en vlees fond
Pasta stuffed with beef and pork served with vegetables in a meat gravy
15,50

 


Secondi piatti – Hoofdgerechten - Maincourses

Polpo arrosto su polenta, con verdure
Geroosterde octopus met gegrilde polenta en seizoensgroenten
Roasted octopus served with grilled polenta and vegetables
16,50


Filetto al parmigiano, rucola e pinoli al forno
Ierse ossenhaas met Parmezaanse kaas gegratineerd uit de oven op rucola salade opgedekt met geroosterde pijnboompitten
Irish tenderloin gratinated out of the oven with Parmesan cheese, rocket salad and pine nuts
23,50

Cosciotto di coniglio alla genovese 
             Gestoofde konijnenbout uit de oven met ui, olijven en kappertjes            
Stewed rabbit leg out of the oven with onions, olives and capers
18,50

Pollo alla Diavola
Gegrilde piepkuiken uitgebeend en gearomatiseerd met rozemarijn, knoflook en rode peper
Grilled spring chicken boned and marinated with rosemary, garlic and red pepper
18,50

Parmigiana di melanzane
Timbaaltje van verschillende laagjes aubergine, mozzarella, basilicum, kappertjes, en tomaat uit de oven 
Parmigiana of eggplant, mozzarella, capers and basil
17,50

 

Allergenen of dieten?
Vertel het ons personeel en wij zullen proberen u van dienst te zijn
Allergies or diets?
Please aks our staff and we will be helpful

Contorni – Bijgerechten - Sidedishes

Patatine fritte
Huisgemaakte friet met rozemarijn en knoflookolijfolie
Homemade potato fries with rosemary and garlic oil
4,50

Tempura di verdure
 Groenten gefrituurd in tempura van rijstmeel
Vegetables fried in tempura
7,50

Spinaci selvatici, saltati in olio d’oliva extra vergine con aglio peperoncino 
Wilde spinazie gebakken in olijfolie extra vergine met knoflook, hete pepertjes

Wild spinach fried in olive-oil with garlic, hot peppers 
6,00


Al onze groenten, vlees, vleeswaren, en kazen zijn geheel biologisch en rechtstreeks
geimporteerd van uit Italie.
All our vegetables, saugages, meat and cheeses are organic and imported from Italy.

Daardoor is ons restaurant geselecteerd door Ospitalita Italiana.
That´s why our restaurant is selected by Ospitalita Italiana.

Dolci – Desserts - Desserts

Tiramisu
Klassiek huisgemaakte tiramisu
Classic homemade tiramisu
7,50

Sorbetto alla frutta con frutta fresca
Vruchtensorbet met vers fruit 
Fruit sorbet with fresh fruit
7,50

Degustazione di Panna cotta 
Proeverij van drie verschillende Panna cotta
Three different types of Panna cotta
8,50

Tartufo nero
Chocolade ijs met een kern van zabione bestrooid met noten en cacao
Chocolate ice cream with a zabione core, sprinkled with nuts and cacao
6,50

Formaggio misto
Een selectie van traditionele Italiaanse kazen
Selection of traditional Italian cheeses
1
2,50