Diner

 

La Forca zal vanaf 1 juni haar deuren weer openen! Wij serveren graag ons vernieuwde menu:

 

Antipasti - Voorgerechten - Starters

Antipasto "La Forca"

Samenstelling van koude en warme voorgerechtjes
(minimaal 2 personen)
Combination of different small starters
(minimum of 2 persons)
18,50 p.p 

Tempura di verdure e gamberi
Gefrituurde verschillende groenten en gamba's in tempura van rijstmeel
Different kinds of vegetables and shrimps in tempura of rice flour
12,50

Tortino do parmigiano si crema di zucca, uove di quaglia, perle di tartufo e funghi
Flan van parmezaanse kaas op een creme van pompoen, met een kwartel ei, parels van truffel en paddenstoelen
Flan of parmesan cheese coverd up on a cream made of pumpkin, served with a quil egg, pearls of truffle and mushrooms
12,50 

Carpaccio di barbabietola, con griglia e dressing al balsamico 
Carpaccio gemaakt van dungesneden rode biet, geserveerd met verschillende soorten gegrilde goente en opgedekt met walnoten en balsamico saus
Carpaccio made of thinly sliced beetroot, served with grilled vegetables and covered up with walnuts and balsamico sauce
12,50

Bresaola, rucola, parmigiano, pinoli e funghi marinati
Dun gesneden gedroogd rundvlees opgedekt met rucola, parmezaanse kaas, pijnboompitten en gemarineerde paddenstoelen
Thinly sliced Bresaola made of beef coverd up with, arugula, parmesan cheese and marinated mushrooms
13,50 

 


Primi – Tussengerechten - Firstcourses

Tagliatelle porcini
Tagliatelle pasta geserveerd in een roomsaus met eekhoorntjesbroodpaddenstoelen
Tagiatellle pasta served in a cream sauce with porcini mushrooms
14,50

Risotto, zucca castagne e cioccolato amaro
Risotto geserveerd met pompoen, kastanjes en een streep van bietenchocolade poeder
Risotto served with pumpkin, chestnust mushrooms, and a stripe made of beetrood chocolate powder
14,50

Cappellacci di ossobuco serviti nel proprio fondo di contura e scorza di limone
Pasta gevuld met ossobuco (kalfsschenkel) geserveerd in eigen fond, en opgedekt met geschaafde citroenschil
Pasta stuffed with ossobuco (veal shank) served in its own gravy, and covered up with grated lemon zest
14,50

Orecchiette con cime di rape e salciccia di cinta sense

 Orecchiette pasta met raapstelen en Italiaanse gekruiden worst uit Toscana

Orecchiette pasta served with turnip greens and Italian spaced sausage from Toscana

14,50

 

Secondi piatti – Hoofdgerechten - Maincourses

Polpo arrosto con verdure
Gegrilde octopus met seizoensgroenten
Grilled octopus served with vegetables
19,50


Bistecca di manzo alla griglia, con balsamico tartufato, pomodorini, parmigiano e rucola 350G
Gegrilde black angus runder ribeye met cherrytomaatjes, geschaafde parmezaanse kaas, rucola en truffel-balsamico saus
Grilled black angus beef ribeye served with cherrytomatoes, chaved parmesan cheese, rucola and truffle-balsamico saus

25,50


Guancia di vitello nel proprio fondo, con verdure di stagione
 Gebraden kalfsnek geserveerd in eigen vond met seizoensgroenten           
Roasted veal neck in its own gravy served with seasonal vegatables
19,50

Pollo alla Diavola
Gegrilde piepkuiken uitgebeend en gearomatiseerd met rozemarijn, knoflook en rode peper
Grilled spring chicken boned and marinated with rosemary, garlic and red pepper
18,50

Parmigiana di melanzane
Timbaaltje van verschillende laagjes aubergine, mozzarella, basilicum, kappertjes, en tomaat uit de oven 
Parmigiana of eggplant, mozzarella, capers and basil
17,50

 

Allergenen of dieten?
Vertel het ons personeel en wij zullen proberen u van dienst te zijn
Allergies or diets?
Please aks our staff and we will be helpful

Contorni – Bijgerechten - Sidedishes

Patatine fritte
Huisgemaakte friet met rozemarijn en knoflookolijfolie
Homemade potato fries with rosemary and garlic oil
4,50

 

Verdure grigliato con balsamico 
Gegrilde en gemarineerde groenten geserveerd met balsamico saus
Grilled and marinated vegatables served with balsamico sauce
6,50

Al onze groenten, vlees, vleeswaren, en kazen zijn geheel biologisch en rechtstreeks
geimporteerd van uit Italie.
All our vegetables, saugages, meat and cheeses are organic and imported from Italy.

Daardoor is ons restaurant geselecteerd door Ospitalita Italiana.
That´s why our restaurant is selected by Ospitalita Italiana.

Dolci – Desserts - Desserts

Tiramisu
Klassiek huisgemaakte tiramisu
Classic homemade tiramisu
7,50

Torta limone
Huisgemaakte citroentaart
Home made lemoncake
7,50

Grand dessert
Proeverij van verschillende kleine dessert

Different tupes of small desserts
9,50

Tartufo nero

Chocolade ijs met een kern van zabione bestrooid met noten en cacao
Chocolate ice cream with a zabione core, sprinkled with nuts and cacao
7,50

Formaggio misto
Een selectie van traditionele Italiaanse kazen
Selection of traditional Italian cheeses
12,50