Diner

 

Antipasti - Voorgerechten - Starters

Antipasto "La Forca"
Samenstelling van koude en warme voorgerechtjes
(minimaal 2 personen)
Combination of different small starters
(minimum of 2 persons)
17,50 p.p

Carpaccio tradizionale tartufato con fegato d'anatra
Dungesneden ossenhaas met olijfolie, rucola, pijnboompitjes, Parmezaanse kaas, krullen van eendenlever en truffel
Thinly sliced beef tenderloin with olive oil, rocket salad, pine nuts, Parmesan cheese, truffle and duckliver
14,50

Pesce spada affumicato con dressing di frutto della passione
Gerookte zwaardvis, dungesneden met roze peper en een dressing van passievrucht
Smoked swordfish, thinly sliced with a dressing made of passion fruit

12,50

Bruschetta con burrata, prosciutto di Parma e pomodori marinati   
Bruschetta met burrata, dungesneden Parmaham en gemarineerde tomaten   Bruschetta with burrata, thinly sliced prosciutto and marinated tomatoes
12,50

Sformato di zucchine e porcini
Timbaaltje van courgette, eekhoorntjesbrood paddenstoelen, mozzarella en tomaat in laagjes uit de oven   
Zucchini, porcini mushrooms, mozzarella cheese and tomato thinly sliced in layers out of the oven
11,50

 


Primi – Tussengerechten - Firstcourses

Orecchiete al ragu di vitello e funghi
Korte pasta met een ragu van kalfsvlees en paddenstoelen
Small pasta with a ragu of veal and mushrooms
14,50

Risotto allo zafferano con animelle e liquirizia
Risotto met saffraan, krokant gebakken zwezerik en een poeder van drop
Risotto with saffron, sweat bread and a powder of licorice
16,50

Linquine aglio olio con funghi e tartufo
Linquine met olijfolie, knoflook, rode peper, paddenstoelen en truffel
Linquine with olive oil, red peppers, mushrooms and truffle
14,50


Secondi piatti – Hoofdgerechten - Maincourses

Tentacoli di polpo arrosto con maionese di crostacei
Geroosterde octopus met een mayonaise van schaaldieren
Roasted octopus served with a mayonnaise of crustaceans
22,50

Tagliata di filetto con balsamico e parmigiano
Ierse ossenhaas van de grill op rucola met balsamico siroop en geschaafde Parmezaanse kaas
Irish filetsteak from the grill on a rocket salad with balsamico syrup and Parmesan cheese
24,50

Carre di vitello tartufato con verdure di stagione
Kalfscarre van de grill met seizoensgroenten en geschaafde truffel
Carre of veal from the grill with seasonal vegatables an truffle
26,50

Parmigiana di melanzane
Timbaaltje van verschillende laagjes aubergine, mozzarella, basilicum, kappertjes, en tomaat uit de oven 
Parmigiana of eggplant, mozzarella, capers and basil
17,50

 

Allergenen of dieten?
Vertel het ons personeel en wij zullen proberen u van dienst te zijn
Allergies or diets?
Please aks our staff and we will be helpful

Contorni – Bijgerechten - Sidedishes

Patatine fritte
Huisgemaakte frietjes met rozemarijn en knoflookolijfolie
Homemade potato fries with rosemary and garlic oil
4,50

Tempura di verdure
 Groenten gefrituurd in tempura van rijstmeel
Vegetables fried in tempura
7,50

Spinaci selvatici, saltati in olio d’oliva extra vergine con aglio peperoncino 
Wilde spinazie gebakken in olijfolie extra vergine met knoflook, hete pepertjes

Wild spinach fried in olive-oil with garlic, hot peppers 
6,00


Al onze groenten, vlees, vleeswaren, en kazen zijn geheel biologisch en rechtstreeks
geimporteerd van uit Italie.
All our vegetables, saugages, meat and cheeses are organic and imported from Italy.

Daardoor is ons restaurant geselecteerd door Ospitalita Italiana.
That´s why our restaurant is selected by Ospitalita Italiana.

Dolci – Desserts - Desserts

Tiramisu
Klassiek huisgemaakte tiramisu
Classic homemade tiramisu
7,50

Spumone
Sorbetijs met prosecco
Sorbet icecream with prosecco
7,50

Degustazione di Panna cotta 
Proeverij van drie verschillende Panna cotta
Three different types of Panna cotta
8,50

Tortino al cioccolato
Chocolade souffle
Chocolat souffle
7,50

Formaggio misto
Een selectie van traditionele Italiaanse kazen
Selection of traditional Italian cheeses
1
2,50