Diner

 

Antipasti - Voorgerechten - Starters

Antipasto "La Forca"
Samenstelling van koude en warme voorgerechtjes
(minimaal 2 personen)
Combination of different small starters
(minimum of 2 persons)
17,50 p.p

 

Burrata su passata di cialledd e basilico
Burrata geserveerd op een gazpacho soep met balsilicum
Burrata cheese served with a gazpacho soup and balsilicum
10,50

 

Pesce spada affumicato con dressing di frutto della passione
Gerookte zwaardvis, dungesneden met roze peper en een dressing van passievrucht
Smoked swordfish, thinly sliced with a dressing made of passion fruit

12,50

 

Carpaccio di barbietola arrosto e verdure grigliate marinate al balsamico e noci 
Geroosterde rode biet carpaccio met gegrilde groenten, noten en een dredding van balsamico 

Roasted beetroot carpaccio, grilled vegatables, nuts and an dressing of balsamico
10,50

Vitello tonnato
Dungesneden kalfsvlees met een tonijnmayonaise en kappertjes 
Thinly sliced veal meat with a tuna mayonaise and capers
12,50

 

Funghi griglia con rucola e parmigian

Gegrilde oesterzwammen op rucola met parmezaanse kaas

Grilled oyster mushrooms with rucola salad and parmesan cheese
10,50 

 


Primi – Tussengerechten - Firstcourses

Orecchiete al ragu di vitello 
Korte pasta met een ragu van kalfsvlees 
Small pasta with a ragu of veal 
13,50


Risotto porcini e tartufo

Risotto met eekhoorntjesbrood paddenstoelen en verse zwarte truffel
Risotto with porcini mushrooms and fresh black truffle
15,50

Ravioli al nero di seppia, ripieno con crastacei, al ragu di molluschi
Zwarte ravioli gevuld met krab met een ragu van schelpdieren
Black ravioli filled with crab and a ragu of shellfish
13,50

Spaghetti all'Amatriciana

Spaghetti met tomatensaus, spaanse peper, uien en guanciale spek

Spaghetti with tomato sauce, chilli pepper, onions and guanciale

12,50

 


Secondi piatti – Hoofdgerechten - Maincourses

Tentacoli di polpo alla brace, con polenta arrosto e verdure di stagione
Geroosterde octopus met gegrilde polenta en seizoensgroenten
Roasted octopus served with grilled polenta and vegatables
14,50

Rollata di spigola e gamberi in alga nori e triglia in guazzetto di vongole
Rollade gemaakt van zeebaars en gamba in nori zeewrier met rode mul en venusschelp
Rollade made of sea bass and prawns in nori zeewead with red mullend and clams
14,50

Saltimbocca alla romana
Kalfsmedallions opgedekt met parmaham en salie
Veal meat covered with parma ham and sage
15,50

 

Filetto al parmigano, rucola e pinoli al forno

Ierse ossenhaas met parmezaanse kaas gegratineerd uit de over op rocola en pijnboompitten 

Irish tenderloin gratineteed with parmesan cheese with rucola salad and pine nuts

24,50

 

Parmigiana di melanzane
Timbaaltje van verschillende laagjes aubergine, mozzarella, basilicum, kappertjes, en tomaat uit de oven 
Parmigiana of eggplant, mozzarella, capers and basil
17,50

 

Allergenen of dieten?
Vertel het ons personeel en wij zullen proberen u van dienst te zijn
Allergies or diets?
Please aks our staff and we will be helpful

Contorni – Bijgerechten - Sidedishes

Patatine fritte
Huisgemaakte frietjes met rozemarijn en knoflookolijfolie
Homemade potato fries with rosemary and garlic oil
4,50

Tempura di verdure
 Groenten gefrituurd in tempura van rijstmeel
Vegetables fried in tempura
7,50

Spinaci selvatici, saltati in olio d’oliva extra vergine con aglio peperoncino 
Wilde spinazie gebakken in olijfolie extra vergine met knoflook, hete pepertjes

Wild spinach fried in olive-oil with garlic, hot peppers 
6,00


Al onze groenten, vlees, vleeswaren, en kazen zijn geheel biologisch en rechtstreeks
geimporteerd van uit Italie.
All our vegetables, saugages, meat and cheeses are organic and imported from Italy.

Daardoor is ons restaurant geselecteerd door Ospitalita Italiana.
That´s why our restaurant is selected by Ospitalita Italiana.

Dolci – Desserts - Desserts

Tiramisu
Klassiek huisgemaakte tiramisu
Classic homemade tiramisu
7,50

Sorbetto alla frutta con frutta fresca
Vruchtensorbet met vers fruit 
Fruit sorbet with fresh fruit
7,50

Degustazione di Panna cotta 
Proeverij van drie verschillende Panna cotta
Three different types of Panna cotta
8,50

Tartufo nero
Chocolade ijs met een kern van zabione bestrooid met noten en cacao
Chocolate ice cream with a zabione core, sprinkled with nuts and cacao
6,50

Formaggio misto
Een selectie van traditionele Italiaanse kazen
Selection of traditional Italian cheeses
1
2,50