Diner

 

Antipasti - Voorgerechten - Starters

Antipasto "La Forca"
Samenstelling van koude en warme voorgerechtjes
(minimaal 2 personen)
Combination of different small starters
(minimum of 2 persons)
17,50 p.p

 

Burrata su passata di cialledd e basilico
Burrata geserveerd op een gazpacho soep met balsilicum
Burrata cheese served with a gazpacho soup and balsilicum
10,50

 

Pesce spada affumicato con dressing di frutto della passione
Gerookte zwaardvis, dungesneden met roze peper en een dressing van passievrucht
Smoked swordfish, thinly sliced with a dressing made of passion fruit

12,50

 

Carpaccio di barbietola arrosto e verdure grigliate marinate al balsamico e noci 
Geroosterde rode biet carpaccio met gegrilde groenten, noten en een dredding van balsamico 

Roasted beetroot carpaccio, grilled vegatables, nuts and an dressing of balsamico
10,50

Vitello tonnato
Dungesneden kalfsvlees met een tonijnmayonaise en kappertjes 
Thinly sliced veal meat with a tuna mayonaise and capers
12,50

 

Funghi griglia con rucola e parmigian

Gegrilde oesterzwammen op rucola met parmezaanse kaas

Grilled oyster mushrooms with rucola salad and parmesan cheese
10,50 

 


Primi – Tussengerechten - Firstcourses

Orecchiete al ragu di vitello 
Korte pasta met een ragu van kalfsvlees 
Small pasta with a ragu of veal 
13,50


Risotto con taleggio, pere e nocciole

Risotto met taleggio kaas, peer en hazelnoten
Risotto with taleggio cheese, pear and hazelnuts
15,50

Ravioli al nero di seppia, ripieno con crastacei, al ragu di molluschi
Zwarte ravioli gevuld met krab met een ragu van schelpdieren
Black ravioli filled with crab and a ragu of shellfish
13,50

Cannelloni farciti con melanzane e scamotza affumicata al pomodoro e basilico

Cannelloni gevuld met aubergine en gerookte scamorza kaas in een tomatensaus        Cannelloni filled with eggplant and smoked scamorza cheese,in a tomato sauce   13,50

 


Secondi piatti – Hoofdgerechten - Maincourses

Tentacoli di polpo alla brace, con polenta arrosto e verdurer di stagione
Geroosterde octopus met gegrilde polenta en seizoensgroenten
Roasted octopus served with grilled polenta and vegatables
14,50

Rollata di spigola e gamberi, in alga nori e triglia in a guanzzello di vongole
Rollade gemaakt van zeebaars en gamba in nori zeewrier met rode mul en venusschelp
Rollade made of sea bass and prawns in nori zeewead with red mullend and clams
14,50

Saltimbocca alla romana
Kalfsmedallions opgedekt met parmaham en salie
Veal meat covered with parma ham and sage
14,50

 

Tagliata di controfiletto con rucola e parmigiano (350 a 400 gr)

Australische black angus runder entrecote geserveerd met parmezaanse kaas op rucola salade

Australian black angus beef entrecote served with rucola salad and parmesan cheese

24,50

 

Parmigiana di melanzane
Timbaaltje van verschillende laagjes aubergine, mozzarella, basilicum, kappertjes, en tomaat uit de oven 
Parmigiana of eggplant, mozzarella, capers and basil
17,50

 

Allergenen of dieten?
Vertel het ons personeel en wij zullen proberen u van dienst te zijn
Allergies or diets?
Please aks our staff and we will be helpful

Contorni – Bijgerechten - Sidedishes

Patatine fritte
Huisgemaakte frietjes met rozemarijn en knoflookolijfolie
Homemade potato fries with rosemary and garlic oil
4,50

Tempura di verdure
 Groenten gefrituurd in tempura van rijstmeel
Vegetables fried in tempura
7,50

Spinaci selvatici, saltati in olio d’oliva extra vergine con aglio peperoncino 
Wilde spinazie gebakken in olijfolie extra vergine met knoflook, hete pepertjes

Wild spinach fried in olive-oil with garlic, hot peppers 
6,00


Al onze groenten, vlees, vleeswaren, en kazen zijn geheel biologisch en rechtstreeks
geimporteerd van uit Italie.
All our vegetables, saugages, meat and cheeses are organic and imported from Italy.

Daardoor is ons restaurant geselecteerd door Ospitalita Italiana.
That´s why our restaurant is selected by Ospitalita Italiana.

Dolci – Desserts - Desserts

Tiramisu
Klassiek huisgemaakte tiramisu
Classic homemade tiramisu
7,50

Spumone
Sorbetijs met prosecco
Sorbet icecream with prosecco
7,50

Degustazione di Panna cotta 
Proeverij van drie verschillende Panna cotta
Three different types of Panna cotta
8,50

Tortino al cioccolato
Chocolade souffle
Chocolat souffle
7,50

Formaggio misto
Een selectie van traditionele Italiaanse kazen
Selection of traditional Italian cheeses
1
2,50