Diner

                                     La Forca's afhaal menu 

Elke dag geopend van 16:00 tot 20:00

 

Huisgemaakte Focaccia is een luchtige typische

Italiaanse brood uit puglia

Focaccia pugliese classica                                                         6,50 

Focaccia naturel met origano en cherrytomaat                                                        

Focaccia farcita con spinaci e mozzarella     (23 cm 700g)      11,50                        

Focaccia gevuld met spinazie en mozzarella

 

Focaccia farcita con cipolla, olive e capperi    (23 cm 700g)     11,50                             

Focaccia gevuld met ui, olijf en cappertjes 

*

Panzerotti pugliesi is gemaakt van brooddeeg gevuld en gefrituurd 

 

Panzerotti, mozzarella, pomodoro e basilico                               3,50

Panzerotti gevuld met mozzarella, tomaat en basilicum

Panzerotti, salciccia e cime di rape                                               4,50

Panzerotti gevuld met Italiaanse worst en rapensteel

                                                                          *

Antipasto 'La Forca' vanaf 2 personen en alleen te bestellen op bestelling      13,50

Vitello Tonnato                                                                                  9,50

Kalfsvlees dungesneden met tonijnmayonaise                                        

Bresaola con pinoli, carciofi, rucola e parmigiano                       11,50   

Gedroogde rundvlees dungesneden met pijnboompitjes, artisjok, rucola en parmezaanze kaas

Tagliere di salumi                                                                             11,50

 Verschillende soorten Italiaanse vleeswaren

Burrata con verdure grigliata                                                          9,50

Burrata is een romige mozzarella uit Puglia geserveerd met gegrilde groente 

 

                                                                                     *

Lasagna classica                                                                             12,50 

Lasagna op traditionele wijze gemaakt

Gnocchi con melanzane,pomodori e balsilico                              12,50 

Gnocchi pasta met aubergines,  tomatensaus en bacilicum

 Parmigiana di melanzana                                                                15,50

Torentje van aubergines, mozzarella, tomaat en kappertejs in laagjes uit de oven

Pollo alla diavola con verdure                                                       15,50

Gegrilde piepkuiken uitgebeend gemarineerd met rozemarijn, knoflook, rode peper en groente, geserveerd met salade 


Brasciolette al pomodoro                                                                 15,50

Rundvlees rolletjes uit de oven gevuld met parmezaanse kaas en peterselie in tomatensaus, geserveerd met salade 

 

Ossobuco alla milanese 350g                                                          16,50

Kalfsschenkel gestoofd met groente geserveerd

met risotto met saffraan

*

Dessert 

Tiramisu                                                                                              3,50                    

Panna Cotta met bosvruchten saus                                                 3,50

 

 

*

 

 Vanaf 29-3 tot 4-4 hebben wij een 4 gangen die u ook kunt kiezen

 

Antipasto misto

verschillende hapjes 6 stuks

een risotto met eekhoorntjesbroodpaddenstoelen

*

parmigina di melanzane

of 

saltimbocca alla romana

kalfsoesters opgedekt met parmeham en salie in een witte wijn saus

desser

tiramisu

het menu kost 29.50 per persoon 

 

 

 

 

zodra la forca weer geopend is als restaurant geld het normale menu weer. 

 

Antipasti - Voorgerechten - Starters

Antipasto "La Forca"
Samenstelling van koude en warme voorgerechtjes
(minimaal 2 personen)
Combination of different small starters
(minimum of 2 persons)
17,50 p.p
 

Burrata su passata di cialledd e basilico
Burrata geserveerd op een gazpacho soep met balsilicum
Burrata cheese served with a gazpacho soup and basil
10,50

Pesce spada affumicato con dressing di frutto della passione
Gerookte zwaardvis, dungesneden met roze peper en een dressing van passievrucht
Smoked swordfish, thinly sliced with a dressing made of passion fruit

12,50
 

Carpaccio di barbietola arrosto e verdure grigliate marinate al balsamico e noci 
Geroosterde rode biet carpaccio met gegrilde groenten, noten en een dressing van balsamico 
Roasted beetroot carpaccio, grilled vegetables, nuts and an dressing of balsamico
10,50

Vitello tonnato
Dungesneden kalfsvlees met een tonijnmayonaise en kappertjes 
Thinly sliced veal with a tuna mayonaise and capers
12,50
 

Funghi griglia con rucola e parmigian
Gegrilde oesterzwammen op rucola met Parmezaanse kaas
Grilled oyster mushrooms with rocket salad and parmesan cheese
10,50 

 


Primi – Tussengerechten - Firstcourses

Orecchiete alle cime di rapa 
Korte pasta met cime di rapa, knoflook, rode peper, gesmolten ansjovis en geroosterd broodkruim 
Small pasta with cime di rapa, garlic, red pepper, anchovy and roasted breadcrumb
13,50

Risotto con porcini e tartufo
Risotto met eekhoorntjesbrood paddenstoelen en verse zwarte truffel
Risotto with porcini mushrooms and fresh black truffle
16,50

Tagliolini burro, zucchine, salvia e tartufo
Tagliolini in boter met salie, dungesneden courgette en truffel
Tagliolini served in butter with thinly sliced zucchini and truffle
14,50

Ravioli plin con verdure croccanti e demi glace
Pasta gevuld met kalfs en varkensvlees met groenten en vlees fond
Pasta stuffed with beef and pork served with vegetables in a meat gravy
15,50

 


Secondi piatti – Hoofdgerechten - Maincourses

Polpo arrosto su polenta, con verdure
Geroosterde octopus met gegrilde polenta en seizoensgroenten
Roasted octopus served with grilled polenta and vegetables
16,50


Filetto al parmigiano, rucola e pinoli al forno
Ierse ossenhaas met Parmezaanse kaas gegratineerd uit de oven op rucola salade opgedekt met geroosterde pijnboompitten
Irish tenderloin gratinated out of the oven with Parmesan cheese, rocket salad and pine nuts
23,50

Cosciotto di coniglio alla genovese 
             Gestoofde konijnenbout uit de oven met ui, olijven en kappertjes            
Stewed rabbit leg out of the oven with onions, olives and capers
18,50

Pollo alla Diavola
Gegrilde piepkuiken uitgebeend en gearomatiseerd met rozemarijn, knoflook en rode peper
Grilled spring chicken boned and marinated with rosemary, garlic and red pepper
18,50

Parmigiana di melanzane
Timbaaltje van verschillende laagjes aubergine, mozzarella, basilicum, kappertjes, en tomaat uit de oven 
Parmigiana of eggplant, mozzarella, capers and basil
17,50

 

Allergenen of dieten?
Vertel het ons personeel en wij zullen proberen u van dienst te zijn
Allergies or diets?
Please aks our staff and we will be helpful

Contorni – Bijgerechten - Sidedishes

Patatine fritte
Huisgemaakte friet met rozemarijn en knoflookolijfolie
Homemade potato fries with rosemary and garlic oil
4,50

Tempura di verdure
 Groenten gefrituurd in tempura van rijstmeel
Vegetables fried in tempura
7,50

Spinaci selvatici, saltati in olio d’oliva extra vergine con aglio peperoncino 
Wilde spinazie gebakken in olijfolie extra vergine met knoflook, hete pepertjes

Wild spinach fried in olive-oil with garlic, hot peppers 
6,00


Al onze groenten, vlees, vleeswaren, en kazen zijn geheel biologisch en rechtstreeks
geimporteerd van uit Italie.
All our vegetables, saugages, meat and cheeses are organic and imported from Italy.

Daardoor is ons restaurant geselecteerd door Ospitalita Italiana.
That´s why our restaurant is selected by Ospitalita Italiana.

Dolci – Desserts - Desserts

Tiramisu
Klassiek huisgemaakte tiramisu
Classic homemade tiramisu
7,50

Sorbetto alla frutta con frutta fresca
Vruchtensorbet met vers fruit 
Fruit sorbet with fresh fruit
7,50

Degustazione di Panna cotta 
Proeverij van drie verschillende Panna cotta
Three different types of Panna cotta
8,50

Tartufo nero
Chocolade ijs met een kern van zabione bestrooid met noten en cacao
Chocolate ice cream with a zabione core, sprinkled with nuts and cacao
6,50

Formaggio misto
Een selectie van traditionele Italiaanse kazen
Selection of traditional Italian cheeses
1
2,50