Afhaalmenu

                      

             “La Forca” afhaal kaart 

 

Elke dag verse gevulde verschillende Focaccia's 

Ook hebben wij weer onze focaccia box met verschillende focaccia's. Nu 8,50                         

 

Voorgerechten

Antipasto “La Forca“ (minimo 2 persone)                                                        19,50 p.p.
Antipasto “La Forca” ( minimaal vanaf 2 personen)
samenstellen van verschillende kleine gerechten

Verdure Griglia con burrata                                                                               10,50
Gegrilde groenten geserveerd met biologische burrata

Flan di porcini con crema al taleggio                                                               10,50
Flan van eekhoorntjesbroodpaddenstoelen met een creme
van taleggio kaas en truffel

Insalata di polpo                                                                                                10,50
Salade van octopus, aardappelen, olijven, cherrytomaten
en kappertjes

Prosciutto e mozzarella                                                                                    10,50
Parmah
am met buffelmozzarella

 

Tempura di verdure e gamberi                                                                        10,50                 

Gefrituurde verschillende groenten en gamba’s
in tempura van rijstmeel

                                                    ***

Tussengerechten 

 

Risotto porcini                                                                                                    12,50
Risotto met eekhoorntjesbroodpaddenstoelen

Lasagna con zucca, funghi, e salciccia                                                              12,50
Lasagna met pompoen, eekhoorntjesbroodpaddenstoelen
en Italiaanse gekruiden worst

Cappellacci di ossobuco servito nel proprio fondo                                          12,50
Pasta gevuld met ossobuco (kalfsschenkel) geserveerd
in eigen fond

                                                     ***

 

 

Guancia di vitello                                                                                                16,50
Gebraden kalfswang in eigen fond met seizoensgroenten

Pollo farcito                                                                                                        16,50
Piepkuiken gevuld met kalfsvlees en kruiden
gestoofd met bier met seizoensgroenten

Spezzatino di cervo                                                                                            16,50
Stoofvlees van hertenvlees in rode wijn saus
geserveerd met polenta uit de oven en seizoensgroenten

Parmigiano di melanzane                                                                                  15,50
Torentje van aubergines, mozzarella, kappertjes  
en tomaat geserveerd in laagjes


Spinaci                                                                                                                   7,50
Spinazie gebakken met spaanse peper, knoflook en pijnboompitten


                                                    ***
Dessert

Tiramisu                                                                                                               4,50
Huisgemaakte traditionele Tiramisu

Torta Limone                                                                                                       4,50
Huisgemaakte citroen taart

Tartufo al cioccolato                                                                                          4,50

Chocolade ijs met een kern van zabaione


Huiswijnen

Salice Salentino “Maiana”   Rosato (rose)  2019 Puglia                               11,50

Pecorino “Terre di Chieti"   Bianco (wit)    2019  Abruzzo                            11,50

Salice salentino riserva      Rosso (rood)    2016  Puglia                               12,50

 

Andere wijnen gewenst?


Kom binnen om het assortiment te bekijken!

 

                                                          4 gangen menu 

                       25-10 tot 29-10   

 

                               Keuzen uit: hoofdgerechten 

 

"Antipasto La Forca"

6 verschillende kleine gerechtjes

 

****


Ravioli con ricotta e spinaci ai porcini

Ravioli gevuld met een biologische ricotta kaas en spinazie, geserveerd in een roomsaus gemaakt van eekhoorntjesbrood paddenstoelen. 


****


Parmigiana di melanzane

Torentje van aubergines, kappertjes, mozzarella en tomaat


of 


Pernice in porchetta

Patrijs omwikkeld met spek, gevuld met gekruide Italiaanse worst en kastanjes, wordt geserveerd in een witte wijn saus. 

 

of

 

Brasciolette

Rundvlees rolletjes geserveerd in een tomatensaus en gevuld met parmezaanse kaas en peterselie 


****

Dessert

Proeverij van huisgemaakte tiramisu, pannacotta en citroentaart 


3-gangen: 32,50 

4-gangen: 37,50

 

 

Graag vragen wij of u uw bestelling wilt doorgeven via mail.

info@laforca.nl