Diner

 

La Forca zal vanaf 1 juni haar deuren weer openen! Wij serveren graag ons vernieuwde menu:

 

Antipasti - Voorgerechten - Starters

Antipasto "La Forca"

Samenstelling van koude en warme voorgerechtjes
(minimaal 2 personen)
Combination of different small starters
(minimum of 2 persons)
18,50 p.p 

Tempura di verdure e gamberi
Gefrituurde verschillende groenten en gamba's in tempura van rijstmeel
Different kinds of vegetables and shrimps in tempura of rice flour
12,50

Uovo 64 gradi crema di topinambur, finocchio brasato, caviale di melanzane e tartufo
Creme van aardpeer geserveerd met een gepocheerd eitje, caviaar van aubergine, geroosterde venkel en truffel
Cream of Jerusalem artichoke served with poached egg, brased fennel, caviar of eggplant and truffle

12,50 

Carpaccio di barbabietola, con griglia e dressing al balsamico 
Carpaccio gemaakt van dungesneden rode biet, geserveerd met verschillende soorten gegrilde goente en opgedekt met walnoten en balsamico saus
Carpaccio made of thinly sliced beetroot, served with grilled vegetables and covered up with walnuts and balsamico sauce
12,50

Vitello tonnato
Dungesneden kalfsvlees met een tonijnmayonaise en kappertjes 
Thinly sliced veal with a tuna mayonaise and capers
12,50 

Caponata di verdure e burrata
Zoet zure groenten met rozijnen en pijnboompitjes opgedekt met burrata
Sweet and zout vegatables with raisins and pine nuts served with burrata
12,50 

 


Primi – Tussengerechten - Firstcourses

Gnocchi ripieni alla norma, al pomodoro e basilico
Huisgemaakte aardappel pasta gevuld met gerookte scamorza kaas, aubergines wn basilicum in een tomatensaus
Home made potato pasta steffed with smoked cheese, eggplant and basil in a tomato sauce
14,50

Risotto con porcini e tartufo
Risotto met eekhoorntjesbrood paddenstoelen en verse zwarte truffel
Risotto with porcini mushrooms and fresh black truffle
16,50

Ravioli plin di carne, burro e salvia
Huisgemaakte ravioli plin pasta gevuld met rundvlees en konijn, geserveerd in een saus van boter en salie
Home made ravioli plin pasta, steffed with beef and rabbit served in a sauce of butter and sage
15,50

 


Secondi piatti – Hoofdgerechten - Maincourses

Polpo arrosto su polenta, con verdure
Geroosterde octopus met gegrilde polenta en seizoensgroenten
Roasted octopus served with grilled polenta and vegetables
19,50


Filetto al parmigiano, rucola e pinoli al forno
Ierse ossenhaas met Parmezaanse kaas gegratineerd uit de oven op rucola salade opgedekt met geroosterde pijnboompitten
Irish tenderloin gratinated out of the oven with Parmesan cheese, rocket salad and pine nuts
25,50

Vitello arrosto servito nel proprio fondo e verdure di stagione

         Geroosterde kalfsnek geserveerd in eigen vond met seizoensgroenten           
Roasted vealneck in its own gravy served with seasonal vegatables
19,50

Pollo alla Diavola
Gegrilde piepkuiken uitgebeend en gearomatiseerd met rozemarijn, knoflook en rode peper
Grilled spring chicken boned and marinated with rosemary, garlic and red pepper
18,50

Parmigiana di melanzane
Timbaaltje van verschillende laagjes aubergine, mozzarella, basilicum, kappertjes, en tomaat uit de oven 
Parmigiana of eggplant, mozzarella, capers and basil
17,50

 

Allergenen of dieten?
Vertel het ons personeel en wij zullen proberen u van dienst te zijn
Allergies or diets?
Please aks our staff and we will be helpful

Contorni – Bijgerechten - Sidedishes

Patatine fritte
Huisgemaakte friet met rozemarijn en knoflookolijfolie
Homemade potato fries with rosemary and garlic oil
4,50

 

Verdure grigliato con balsamico 
Gegrilde en gemarineerde groenten geserveerd met balsamico saus
Grilled and marinated vegatables served with balsamico sauce
6,50

Al onze groenten, vlees, vleeswaren, en kazen zijn geheel biologisch en rechtstreeks
geimporteerd van uit Italie.
All our vegetables, saugages, meat and cheeses are organic and imported from Italy.

Daardoor is ons restaurant geselecteerd door Ospitalita Italiana.
That´s why our restaurant is selected by Ospitalita Italiana.

Dolci – Desserts - Desserts

Tiramisu
Klassiek huisgemaakte tiramisu
Classic homemade tiramisu
7,50

Torta limone
Huisgemaakte citroentaart
Home made lemoncake
7,50

Grand dessert
Proeverij van verschillende kleine dessert

Different tupes of small desserts
9,50

Tartufo nero

Chocolade ijs met een kern van zabione bestrooid met noten en cacao
Chocolate ice cream with a zabione core, sprinkled with nuts and cacao
7,50

Formaggio misto
Een selectie van traditionele Italiaanse kazen
Selection of traditional Italian cheeses
12,50