Diner

 

Antipasti - Voorgerechten - Starters

Antipasto "La Forca"
Samenstelling van koude en warme voorgerechtjes
(minimaal 2 personen)
Combination of different small starters
(minimum of 2 persons)
17,50 p.p
 

Burrata su passata di cialledd e basilico
Burrata geserveerd op een gazpacho soep met balsilicum
Burrata cheese served with a gazpacho soup and basil
10,50

Pesce spada affumicato con dressing di frutto della passione
Gerookte zwaardvis, dungesneden met roze peper en een dressing van passievrucht
Smoked swordfish, thinly sliced with a dressing made of passion fruit

12,50
 

Carpaccio di barbietola arrosto e verdure grigliate marinate al balsamico e noci 
Geroosterde rode biet carpaccio met gegrilde groenten, noten en een dressing van balsamico 
Roasted beetroot carpaccio, grilled vegetables, nuts and an dressing of balsamico
10,50

Vitello tonnato
Dungesneden kalfsvlees met een tonijnmayonaise en kappertjes 
Thinly sliced veal with a tuna mayonaise and capers
12,50
 

Funghi griglia con rucola e parmigian
Gegrilde oesterzwammen op rucola met Parmezaanse kaas
Grilled oyster mushrooms with rocket salad and parmesan cheese
10,50 

 


Primi – Tussengerechten - Firstcourses

Orecchiete alle cime di rapa 
Korte pasta met cime di rapa, knoflook, rode peper, gesmolten ansjovis en geroosterd broodkruim 
Small pasta with cime di rapa, garlic, red pepper, anchovy and roasted breadcrumb
13,50

Risotto con porcini e tartufo
Risotto met eekhoorntjesbrood paddenstoelen en verse zwarte truffel
Risotto with porcini mushrooms and fresh black truffle
16,50

Tagliolini burro, zucchine, salvia e tartufo
Tagliolini in boter met salie, dungesneden courgette en truffel
Tagliolini served in butter with thinly sliced zucchini and truffle
14,50

Ravioli plin con verdure croccanti e demi glace
Pasta gevuld met kalfs en varkensvlees met groenten en vlees fond
Pasta stuffed with beef and pork served with vegetables in a meat gravy
15,50

 


Secondi piatti – Hoofdgerechten - Maincourses

Polpo arrosto su polenta, con verdure
Geroosterde octopus met gegrilde polenta en seizoensgroenten
Roasted octopus served with grilled polenta and vegetables
16,50

Paillard di vitello con rucola e grana
Gegrilde kalfsoesters geserveerd 
met cherry tomaten, rucola en Parmezaanse kaas 
Grilled veal served with cherry tomatoes, rocket salad and Parmesan cheese
17,50

Filetto al parmigiano, rucola e pinoli al forno
Ierse ossenhaas met Parmezaanse kaas gegratineerd uit de oven op rucola salade opgedekt met geroosterde pijnboompitten
Irish tenderloin gratinated out of the oven with Parmesan cheese, rocket salad and pine nuts
23,50

Cosciotto di coniglio alla genovese 
             Gestoofde konijnenbout uit de oven met ui, olijven en kappertjes            
Stewed rabbit leg out of the oven with onions, olives and capers
18,50

Tournedos Rossini

Ossenhaas geserveerd met eendenlever, truffel en een Madeira wijn saus
Tenderloin served with duck liver and truffle on a Madeira wine sauce
25,50

Parmigiana di melanzane
Timbaaltje van verschillende laagjes aubergine, mozzarella, basilicum, kappertjes, en tomaat uit de oven 
Parmigiana of eggplant, mozzarella, capers and basil
17,50

 

Allergenen of dieten?
Vertel het ons personeel en wij zullen proberen u van dienst te zijn
Allergies or diets?
Please aks our staff and we will be helpful

Contorni – Bijgerechten - Sidedishes

Patatine fritte
Huisgemaakte friet met rozemarijn en knoflookolijfolie
Homemade potato fries with rosemary and garlic oil
4,50

Tempura di verdure
 Groenten gefrituurd in tempura van rijstmeel
Vegetables fried in tempura
7,50

Spinaci selvatici, saltati in olio d’oliva extra vergine con aglio peperoncino 
Wilde spinazie gebakken in olijfolie extra vergine met knoflook, hete pepertjes

Wild spinach fried in olive-oil with garlic, hot peppers 
6,00


Al onze groenten, vlees, vleeswaren, en kazen zijn geheel biologisch en rechtstreeks
geimporteerd van uit Italie.
All our vegetables, saugages, meat and cheeses are organic and imported from Italy.

Daardoor is ons restaurant geselecteerd door Ospitalita Italiana.
That´s why our restaurant is selected by Ospitalita Italiana.

Dolci – Desserts - Desserts

Tiramisu
Klassiek huisgemaakte tiramisu
Classic homemade tiramisu
7,50

Sorbetto alla frutta con frutta fresca
Vruchtensorbet met vers fruit 
Fruit sorbet with fresh fruit
7,50

Degustazione di Panna cotta 
Proeverij van drie verschillende Panna cotta
Three different types of Panna cotta
8,50

Tartufo nero
Chocolade ijs met een kern van zabione bestrooid met noten en cacao
Chocolate ice cream with a zabione core, sprinkled with nuts and cacao
6,50

Formaggio misto
Een selectie van traditionele Italiaanse kazen
Selection of traditional Italian cheeses
1
2,50