Diner

 

Antipasti - Voorgerechten - Starters

Antipasto "La Forca"
Samenstelling van koude en warme voorgerechtjes
(minimaal 2 personen)
Combination of different small starters
(minimum of 2 persons)
16,50 p.p

Carpaccio di carne salata con rucola e Parmigiano
Dungesneden rundvlees gepekeld in zeezout en kruiden met olijfolie, rucola, pijnboompitjes, Parmezaanse kaas en paddenstoelen
Thinly sliced beef matured in sea salt and herbs with olive oil, rocket salad, pine nuts, Parmesan cheese and mushrooms
12,50

Pesce spada affumicato con dressing di frutto della passione
Gerookte zwaardvis, dungesneden met roze peper en een dressing van passievrucht
Smoked swordfish, thinly sliced with a dressing made of passion fruit

12,50

Bruschetta
Mix van drie verschillende bruschetta
Mix of three different types of bruschetta
10,50


Primi – Tussengerechten - Firstcourses

Cavatelli ai frutti di mare
Korte pasta met verschillende zeevruchten
Small pasta with seafood 
16,50

Risotto, porcini e tartufo
Risotto met eekhoorntjesbrood paddenstoelen en truffel
Risotto with porcini mushrooms and truffle
16,50

Ravioli Plin ricotta e spinaci al burro e salvia con lenticchie
Pasta gevuld met ricotta kaas en spinazie in boter en salie op linzen
Pasta stuffed with ricotta cheese and spinach in butter and sage with lentils
14,50


Secondi piatti – Hoofdgerechten - Maincourses

Tentacoli di polpo arrosto con maionese di crostacei
Geroosterde octopus met een mayonaise van schaaldieren
Roasted octopus served with a mayonnaise of crustaceans
22,50

Tagliata di filetto con balsamico e parmigiano
Ierse ossenhaas van de grill op rucola met balsamico siroop en geschaafde Parmezaanse kaas
Irish filetsteak from the grill on a rocket salad with balsamico syrup and Parmesan cheese
24,50

Spiedino di quaglia e verdure alla diavola
Spiesje van Kwartel van de grill met rode peper, olijfolie, knoflook en gemarineerde groenten
Skewer with Quail from the grill with red peppers, olive oil, garlic and marineted vegetables
16,50

Parmigiana di melanzane
Timbaaltje van verschillende laagjes aubergine, mozzarella, basilicum, kappertjes, en tomaat uit de oven 
Parmigiana of eggplant, mozzarella, capers and basil
17,50

Zucchine ripiene e polpette di melanzane
Ronde courgette gevuld met groenten, kruiden en ricottakaas in tomatensaus met polpette van aubergine
Zucchini stuffed with vegetables, herbs and ricotta cheese in a tomato sauce with polpette made of eggplant
17,50

Allergenen of dieten?
Vertel het ons personeel en wij zullen proberen u van dienst te zijn
Allergies or diets?
Please aks our staff and we will be helpful

Contorni – Bijgerechten - Sidedishes

Patatine fritte
Huisgemaakte frietjes met rozemarijn en knoflookolijfolie
Homemade potato fries with rosemary and garlic oil
4,50

Tempura di verdure
 Groenten gefrituurd in tempura van rijstmeel
Vegetables fried in tempura
7,50

Spinaci selvatici, saltati in olio d’oliva extra vergine con aglio peperoncino 
Wilde spinazie gebakken in olijfolie extra vergine met knoflook, hete pepertjes

Wild spinach fried in olive-oil with garlic, hot peppers 
6,00


Al onze groenten, vlees, vleeswaren, en kazen zijn geheel biologisch en rechtstreeks
geimporteerd van uit Italie.
All our vegetables, saugages, meat and cheeses are organic and imported from Italy.

Daardoor is ons restaurant geselecteerd door Ospitalita Italiana.
That´s why our restaurant is selected by Ospitalita Italiana.

Dolci – Desserts - Desserts

Tiramisu
Klassiek huisgemaakte tiramisu
Classic homemade tiramisu
7,50

Spumone
Sorbetijs met prosecco
Sorbet icecream with prosecco
7,50

Degustazione di Panna cotta 
Proeverij van drie verschillende Panna cotta
Three different types of Panna cotta
8,50

Tortino al cioccolato
Chocolade souffle
Chocolat souffle
7,50

Formaggio misto
Een selectie van traditionele Italiaanse kazen
Selection of traditional Italian cheeses
1
2,50