Informatie

 

wegens het Corona - virus moesten ook wij helaas onze deuren sluiten, daarom hebben wij voor een alternateif gekozen zodat nieuwe en oude bekende gasten toch nog van onze gerechten kunnen genieten. er is een speciale afhaal menu gemaakt voor jullie als gast. 

La Forca is dagelijks geopend van 16:00 tot 20:00.  alleen afhaal mogelijkheid, wij doen niet aan bezorgen.  

Antipasto is mogelijk maar alleen op bestelling dus 1 a 2 dagen van te voren bestellen. 

namens het La Forca team zorg voor elkaar op afstand en wij zien elkaar snel!

 

 

Trattoria con enoteca La Forca - Lunch & Diner

Giuseppe Comes, chefkok/eigenaar van Trattoria con enoteca is een Italiaanse restaurateur die zijn passie vind in de eerlijke Italiaanse keuken.
Daartoe serveert Giuseppe dagelijks superverse, wisselende gerechten in vele variëteiten uit zijn geboorteland Italië.

De producten en ingrediënten worden elke dag vers ingekocht op markten en bij de vaste leveranciers uit Italië. Zo komen bijvoorbeeld vanuit Italië de zwarte truffels wekelijks binnen.
Deze dagelijkse rondgang bepaalt dan ook wat er die dag als specialiteit wordt aangeboden. Vanzelfsprekend zijn de in eigen keuken vers gemaakte pasta's een delicatesse. Alle gerechten worden à la minute gemaakt en hebben dan ook de nodige aandacht en tijd nodig om zo kwaliteit aan de gasten te bieden.
Traditionele streekgerechten vergezeld met ''niet-alledaagse wijnen'' maken een bezoek aan La Forca tot een ware culinaire belevenis. Kom ook eens langs en neem plaats in ons ''lounge'' gedeelte, en geniet van de Enoteca, zoals in Italië, van een heerlijk Italiaans aperitief of goed glas wijn.

Indien u speciale wensen heeft kunt u in overleg met Giuseppe, hij zorgt ervoor dat uw wens binnen zijn mogelijkheid in vervulling gaat. Dit biedt een perfecte gelegenheid om zowel uw zakelijke of privé bespreking te omlijsten met verrassende Italiaanse lunch- of dinergerechten.

La Forca is de ideale locatie voor uw  lunch of diner, dit zowel op zakelijk gebied als in de privésfeer.
Neem een kijkje in ons restaurant die de traditionele Trattoria's & Enoteca's die wij kennen in Italië qua kookkunst en sfeer evenaren zoniet overtreffen.
Een aanbeveling meer dan waard!

Hartelijk welkom namens Giuseppe en zijn staf.

Onze keuken is geopend:
 Lunch: vanaf 12.00     (woensdag t/m zaterdag)
 Diner:  17:00 -23:00   (maandag t/m zondag)

Op zondag maandag en dinsdag zijn wij gesloten voor LUNCH, Voor grote groepen vanaf 8 personen gaan wij wel open voor de LUNCH

 

 

Wist u dat......?
-Wij ook uw bruiloftslunch kunnen verzorgen in een rustige Italiaanse ambiance. Informeer bij Giuseppe naar de mogelijkheden.

-....."La Forca" de hooivork of de riek betekent!

-Wij ook airco hebben, en u dus bij warm weer heerlijk kunt lunchen en dineren in een koel restaurant.