Lunch

Pranzo - Lunch

U kunt ook bij ons heerlijk op '' z'n Italiaans'' lunchen. La forca is een locatie midden in de drukke binnenstad maar toch met een rustige ambiance. Dit is voor zowel zakelijk als privé een perfecte plaats om te genieten van de Italiaanse streekgerechten die Giuseppe voor de gasten maakt. Ook is er de mogelijkheid om de Italiaanse ''Pranzo'' te beleven voor grote groepen als bedrijven tot verjaardagen en bruiloften.



La forca is geopend voor lunch vanaf woensdag t/m zaterdag vanaf 12.00 uur
Op maandag en zondag op reservering voor groepen vanaf 8 personen.

 Lunchkaart 

 

3 gangen lunch menu 

Antipasto "La Forca "(Minimo 2 persone)

Samenstelling van zes koude en warme gerechtjes(minimaal 2 personen) 
 
Selection of six small starters (minimum 2 persons)

*

Scelta tra pasta e secondi

              Keuze uit verschillende pasta's, vis, vlees of vegatarische gerechten             
 
Choice between different types of pasta's, fish, meat or vegatarian dishes

*

Dessert
 Dessert

 

*



 

Focaccia's

Focaccia is een huisgemaakt, luchtige, traditoneel Italiaans brood

afkomstig uit Puglia
Focaccia is a homemade, airy, traditional Italian piece of bread from Puglia

Focaccia is ook mogelijk om af te halen
Focaccia is also possible for take away

Focaccia con verdure grigliate

Focaccia geserveerd met gegrilde en gemarineerde groenten
Focaccia served with grilled and marinated vegatables
5,50

Focaccia con insalata di polpo
Focaccia met een salade van octopus geserveerd met aardappel, cherrytomaatjes, kappertjes en olijven
Focaccia with a salad made of octopus served with potato, cherrytomatoes,capers and olives
6,50

Focaccia con tagliata di manzo rucola e parmigiano
Focaccia met gebakken runderentrecote, getranseerd en geserveerd met rucola parmezaanse kaas en cherrytomaatjes
Focaccia with baked beefentrecote, carved and served with rucola, parmesan cheese and cherrytomatoes
6,50

Focaccia con prosciutto e mozzarella
Focaccia geserveerd met parmaham en buffel mozzarella
Focaccia served with prosciutto and buffalo mozzarella
5,50

Focaccia ripiena con tonno, caperi e olive
Gevulde Focaccia geserveerd met tonijn, kappertjes en olijven
Stuffed Focaccia served with tuna, capers and olives
5,50

*

Antipasto "La Forca" (minimo 2 persone)
Samenstelling van koude en warme gerechtjes (minimaal 2 personen)
Selection of small starters (minimum 2 persons)
18,50

Verdure grigliate e burrata 
Gegrilde en gemarineerde verschillende groenten, geserveerd met burrata 
Grilled and marinated different kind of vegetables, served with burrata
9,50

Vitello tonnato

Dunsgesneden kalfsvlees met een tonijnmayonaise en kappertjes
Thinly sliced veal with a tuna mayonaise and capers
12,50

Insalata caprese
Salade met tomaat en buffel mozzarella
Saled with tomatoed and a buffalo mozzarella
9,50

Zucchina ripiena su crema di pomodoro
Courgette bol gevuld met ricotta kaas, kruiden en amandel
Zucchini ball stuffed with rocotta cheese, herbs, and almond

9,50

Risotto con porcini
Risotto met eekhoorntjesbrood paddenstoelen

Risotto with porcini mushrooms
12,50

Calamarata ai frutti di mare
Calamarata pasta met zeevruchten geserveerd in een lichte tomatensaus
Calamarata pasta with seafood served in a light tomato sauce

14,50

Spaghetti alla carbonara
Spaghetti met guanciale spek, eigeel, en parmezaanse kaas
Spaghetti served with pig cheek bacon, egg yolk and parmesan cheese

12,50

Parmigiana di Melanzane
Torentje van aubergines, mozzarella, kappertjes en tomaat in laagjes uit de oven
Parmigiana of eggplant, capers, mozzarella and tomatoes in layers out of the oven
15,50

Tentacolo di polpo

Geroosterde tentakel van octopus geserveerd met gegrilde polenta en seizoensgroente
Roasted octopus tentacle with grilled polenta and vegetables
18,50

Vitello arrosto servito nel prprio fondo e verdure
Geroosterde kalfsnek in eigen vond met seizoensgroente
Roasted vealneck in its own gravy served with seasonal vegatables
18,50