Lunch

Pranzo - Lunch

U kunt ook bij ons heerlijk op '' z'n Italiaans'' lunchen. La forca is een locatie midden in de drukke binnenstad maar toch met een rustige ambiance. Dit is voor zowel zakelijk als privé een perfecte plaats om te genieten van de Italiaanse streekgerechten die Giuseppe voor de gasten maakt. Ook is er de mogelijkheid om de Italiaanse ''Pranzo'' te beleven voor grote groepen als bedrijven tot verjaardagen en bruiloften.



La forca is geopend voor lunch vanaf woensdag t/m zaterdag vanaf 12.00 uur
Op maandag en zondag op reservering voor groepen vanaf 8 personen.

 Lunchkaart 

 

3 gangen lunch menu 

Antipasto "La Forca "(Minimo 2 persone)

Samenstelling van zes koude en warme gerechtjes(minimaal 2 personen) 
 
Selection of six small starters (minimum 2 persons)

*

Scelta tra pasta e secondi

              Keuze uit verschillende pasta's, vis, vlees of vegatarische gerechten             
 
Choice between different types of pasta's, fish, meat or vegatarian dishes

*

Dessert
 Dessert

 26,50 p.p

 

*

Antipasto "La Forca" (minimo 2 persone)
Samenstelling van koude en warme gerechtjes (minimaal 2 personen)
Selection of small starters (minimum 2 persons)
18,50

Verdure grigliate e burrata 
Gegrilde en gemarineerde verschillende groenten, geserveerd met burrata 
Grilled and marinated different kind of vegetables, served with burrata
9,50

Vitello tonnato

Dunsgesneden kalfsvlees met een tonijnmayonaise en kappertjes
Thinly sliced veal with a tuna mayonaise and capers
12,50

Tempura di verdure e gamberi
Gefrituurde verschillende groenten en gamba's in tempura vna rijstmeel
Diffrent kinds of vegatables and shrimps in tempura rice flour
12,50

Bresaola punta d'anca con funghi, pinoli e grana
Breasaola geserveerd met gemarineerde paddenstoelen, pijnboompitten en parmezaanse kaas
Bresaola served with marinated mishrooms, pine nuta and parmesan cheese
12,50

 

Tortino al parmigiano su crema di zucca e taponada di tartufo

Taartje gemaakt van parmezaanse kaas geserveerd op een bodum van pompoen en truffel                                                                                tapenade                                                                                                                

        Flan made of parmesan cheese served on a cream made of pumpkin and truffle                                                                                     tapenade                                                               

12,50  


Risotto con zucca e castagne
Risotto geserveerd met pompoen en kastanje

                        Risotto with porcini mushroomssetrved with pumpkin and chustnuts                  12,50

Tagliatelle ai porcini
Tagliatelle pasta geserveerd in een roomsaus met eekhoorntjesbroodpaddenstoelen
Tagliatelle pasta served in a cream sauce and porcini mushrooms
14,50

 Orecchiette al ragu di carne 

Orecchiette pasta geserveerd in een ragu van kalfsvlees

Orecchiette pasta served in a ragout of veal

12,50

 

Lasangna tradizionale 

Lasangna op traditionele wijze gemaakt

Lasangna made on a traditional way 

12,50

 

Parmigiana di Melanzane
Torentje van aubergines, mozzarella, kappertjes en tomaat in laagjes uit de oven
Parmigiana of eggplant, capers, mozzarella and tomatoes in layers out of the oven
16,50

Tentacolo di polpo

Geroosterde tentakel van octopus geserveerd met gegrilde polenta en seizoensgroente
Roasted octopus tentacle with grilled polenta and vegetables
18,50

Vitello al parmigiano nel proprio fondo
Kalfsentrecote geserveerd in eigen fond met gesmolte parmezaanse kaas 
Veal entrecote served in its own gravy with melted parmesan cheese
18,50

 

Brasciolette di bufala ripiene con porcini e salvia nel proppio fondo

Gestoofde buffelrolletjes gevuld met porcini en salie in eigen jus

Stewed buffalo rolls stuffed with mushrooms and sage in his own gravy

18,50